بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

رئیس اسبق موساد: اسرائیل برای نابود شدن نیازی به ایران ندارد

رئیس اسبق موساد: اسرائیل برای نابود شدن نیازی به ایران ندارد رئیس اسبق دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی با اشاره به تظاهرات چندهزارنفری و اختلافات در فلسطین اشغالی می‌گوید که اسرائیل برای نابود شدن نیاز به ایران ندارد، چون خودش خودش را به صورت خودکار نابود می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 13
کد خبر: ۱۷۶۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «تامیر پاردو» رئیس اسبق دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) اخیرا در مصاحبه با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به تشدید اختلافات داخلی در فلسطین اشغالی گفت که این رژیم در یک فاجعه به سر می‌برد.

 

کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» در چهارم ماه ژانویه سال جاری میلادی طرحی برای اصلاح نظام قضایی این رژیم ارائه کرد. نتانیاهو که از سال‌ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضایی قرار دارد، بنا دارد با آنچه آن را «اصلاح نظامی قضایی» نامیده، از محاکمه فرار کند.

 

همزمان با تلاش کابینه رژیم صهیونیستی برای تصویب این طرح‌، ساکنان اراضی اشغالی اعتراضات خود را آغاز کردند، به‌نحوی‌که اراضی اشغالی تا سیزدهم ماه مارس (امروز) و به مدت ده هفته شاهد تظاهرات گسترده و اختلاف و چنددستگی بوده است.

 

بنابر گزارش پایگاه خبری «عربی۲۱» و وبگاه «الهدهد»، رئیس اسبق موساد در مصاحبه با کانال ۱۲ با اشاره به وضعیت موجود در فلسطین اشغالی ابتدا به بنیامین نتانیاهو حمله کرد و گفت که او اسیر شرکای خود در ائتلاف حاکم [در فلسطین اشغالی] شده است و دیگر به حرف کسی گوش نمی‌دهد.

 

تامیر پاردو در ادامه با ابراز نگرانی از بحران قانون اساسی در فلسطین اشغالی افزود: «حل‌وفصل‌ها و راهکارهای میانه‌ دیگر امکان پذیر نیست و نتانیاهو کنترل را از دست داده است، او از نقطه عدم‌بازگشت بیم دارد. اگر رئیس موساد نیاز به تصمیم‌گیری داشته باشد درباره اینکه از قانون اطاعات کند یا نخست‌وزیر، به‌نظر من باید از قانون پیروی کند.»

 

پاردو ادامه داد: «در یک کلام، ما اکنون در یک مصیبت به سر می‌بردیم که در حال شکل‌گیری است. من این ماه هفتاد ساله می‌شوم و اگر کسی یک، دو یا سه سال قبل از من می‌پرسید که این وضعیت اسرائیل فعلی خواهد بود، به او می‌گفتم: هذیان می‌گویی! زیرا اسرائیل ابدا به این نقطه نخواهد رسید، چون این غیرممکن است؛ اما ما اکنون در برابر بزرگترین خطر موجودیتی از سال ۱۹۴۸ تاکنون قرار داریم.»

 

او اضافه کرد: «دشمنان روی دیوارها نشسته‌اند (کمین کرده‌اند). ایرانی‌ها هنوز یک بمب هسته‌ای هم نینداخته‌اند. برای نابودسازی اسرائیل و تجزیه اساس اولیه آن نیازی به ایرانی‌ها نیست، این کار را به صورت کاملا حرفه‌ای و خودکار می‌توان انجام داد.»

 

رئیس اسبق موساد در ادامه در پاسخ به سؤال مجری برنامه درباره اینکه دستگاه اطلاعات سپاه ایران اکنون چگونه درباره وضعیت فعلی رژیم صهیونیستی می‌اندیشد، گفت: «اگر یک کشور متخاصم آنچه را امروز تجربه می‌کنیم، تجربه می‌کرد، من به نخست‌وزیر دولتم می‌گفتم: گوش بده، من بودجه برای مقابله با این کشور متخاصم نیاز ندارم، چون این کشور خودش سیستم خودکار نابودسازی را فعال کرده است. می‌توانیم آن‌ها را از لیست اهدافمان حذف کنیم. آن‌ها دیگر برای من مهم نیستند چون خودشان در مسیر تجزیه قرار گرفته‌اند و نیازی به سرمایه‌گذاری برای نابودسازی آن‌ها نیست. حتما دستگاه اطلاعات آمریکا نیز تصویر مشابهی را از اسرائیل به رئیس‌جمهور آمریکا ارائه خواهد کرد. شک ندارم این کاری است که آن‌ها امروز در تهران، بیروت و غزه و در تمام کشورهای عربی انجام می‌دهند.»

 

تامیر پاردو ادامه داد: «اسب‌ها فرار کرده‌اند و اسطبلی که این اسب‌ها آنجا بودند، دارد می‌سوزد. سلطه دستگاه قضایی و استقلال آن در حال ملغی شدن است و هر سه قوه به دست دولت می‌افتد، درست همان طور که در هندوراس و لهستان رخ داد. این یعنی ما سند استقلال را تکه تکه می‌کنیم و اساس توافق ما اسرائیلی‌ها نابود شده است.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار